Over mijoud

[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Hallo allemaal!” font_container=”tag:h2|font_size:45|text_align:center” google_fonts=”font_family:Homemade%20Apple%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Ik ben Chantal” font_container=”tag:h2|font_size:25|text_align:left|color:%23000000″ google_fonts=”font_family:Quicksand%3A300%2Cregular%2C700|font_style:700%20bold%20regular%3A700%3Anormal”][vc_column_text]Ik help baby’s goed slapen. Ik analyseer en bekijk jullie persoonlijke situatie. Als ik een duidelijk beeld heb ga ik aan de slag en maak ik een slaapplan voor jullie op maat. Altijd persoonlijk en vol passie gemaakt.

Ik heb wanhopige ouders gezien, totaal uitgeput. Niet meer wetend wat ze nog konden doen om de situatie te veranderen. Ik heb gezien dat zulke ouders na hulp van mij veranderden in zelfverzekerde mensen die hun rust weer kregen. Vergeet niet wat slaaptekort met iemand kan doen. Ook de kleintjes veranderden voor hun ogen in blije en tevreden mensjes. Het werk wat ik doe is prachtig!

Ik ben er om jullie te helpen.

Ik heb mijn opleiding tot slaapcoach in Nederland gevolgd. Wij lopen voorop in deze ontwikkeling en is niet te vergelijken met buitenlandse opleidingen.

Van oorsprong ben ik leerkracht met diverse specialistische certificaten. Ik doe dit al 20 jaar in één van de “moeilijkste” wijken van Den Haag. Ik haal hier veel voldoening uit. Ik kan jullie niet vertellen hoeveel ik van lesgeven hou! Ik geef nog twee dagen les in combinatie met mijn eigen praktijk “De Slaapjuf”. Juist deze pedagogische achtergrond helpt mij enorm om ouders te helpen met hun kleintje.

Ik wil ouders helpen. Op mijn blog vind je veel informatie. Gratis. Gewoon omdat ik geloof in het delen van waarde. Omdat ik ook ooit een uitgeputte moeder was die het allemaal niet meer zag zitten. Wat heb ik toen lopen tobben. Als in die tijd google bestond had ik misschien wat meer geweten.  Kijk maar even rond op mijn blog. Misschien vind je daar al het antwoord op je vraag!

Andere weetjes over mij:

  • Als ik niet met ouders en kleintjes aan het werk ben kun je mij wel eens vinden in de stad om te lunchen of te winkelen met mijn meiden.
  • Ik hou veel te veel van Italiaans eten en in mijn joggingbroek een leuke serie kijken…
  • Mensen zeggen vaak: “Wat ben je klein in het echt!” Met mijn 1.58 cm ben ik helaas niet groot te noemen.
  • Ik ben 25% Zeeuws, 25% Brabander, 25% Westlands en 25% uit Scheveningen. Maar kijk uit: 100% Hagenees, geboren en getogen. Daar ben ik natuurlijk trots op!

Ik hoop dat je mij nu al wat beter hebt leren kennen. Je kan mij ook volgen op Instagram en Facebook. En als je een vraag hebt, neem gerust contact met mij op:

info@deslaapjuf.nl[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”9232″ img_size=”medium” alignment=”center”][vc_single_image image=”9233″ img_size=”medium” alignment=”center”][vc_single_image image=”9237″ img_size=”medium” alignment=”center”][vc_single_image image=”9234″ img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”9531″ img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *